Verjaardag fotosessie!

Hieperdepiep! HOERA! Monique is vandaag 30 jaar geworden. Ze gaat dit vieren samen met haar familie en vrienden. Voor de uitnodigingen wilde ze graag originele foto’s en deed een verjaardag fotosessie bij van Lohuizen fotografie!

Fotosessie thuis

De zus van Monique had mij benaderd en vroeg mij of ik ook verjaardag fotosessies doe met volwassenen. Jazeker! Wat is er leuker dan een feestelijke fotosessie! Ik maakte een afspraak met Monique en samen hebben we verschillende ideeën besproken. Wat hadden we een voorpret tijdens het voor bespreken!

De dag van de fotosessie was aangebroken. De sessie vond plaats bij Monique thuis. Ik kwam binnen en zag dat Monique samen met haar zus Judith de woonkamer al mooi hadden aangekleed. Ik hoefde alleen mijn spullen op te zetten en we konden met de fotosessie beginnen.

 

Prachtige aankleding

Zoals ik in de vorige alinea al aangaf hadden de dames zelf de prachtige aankleding van de fotosessie verzorgd. Hieronder ziet u een foto van de taart. Deze taart is gemaakt door Monique. Zij maakt ook eventueel taarten op aanvraag. (Ja, even reclame maken!) Ik zal Monique inhuren als er eventueel gegadigden zijn voor een eventuele Cakesmash of een verjaardag fotosessie.

Wat een feest!

Het was gewoon een feestje om deze fotosessie samen met Monique en Judith te verzorgen. We hadden erg veel plezier en hebben veel gelachen. Daarnaast deed Monique erg goed voor de camera! Ik kan me voorstellen dat “gek doen” voor de camera erg vreemd voelt. Toch krijg je dan de mooie en spontane foto’s.

Feestelijke troep

Tijdens de fotosessie werd er gegooid met confetti en taart gegeten. Dit gaf veel troep maar in dit geval noemen we dit feestelijke troep! En stiekem houden we allemaal van het gooien met confetti!

Brievenbus post

Voor een poosje terug ontving ik post. Het was de uitnodigingskaart van Monique met een super lieve en ontroerende tekst erop! Het eindresultaat zag er super leuk uit! Monique schreef dat ze erg blij was met het eindresultaat. Erg leuk om zulke post te mogen ontvangen van de klanten!

Happy 30th Birthday!!

Lieve Monique,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een knallende verjaardag toe!

Liefs, José

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blog