Spiegel selfie op vakantie

Zo,, het is weer tijd voor een blog om mij beter te leren kennen! Het is vandaag vrijdag 2 februari en Dave en ik zijn net terug van een paar dagen Hengelo. We zaten daar heerlijk in een van der Valk hotel. In deze blog ga ik jullie eigenlijk niks vertellen over de vakantie zelf, haha! Maar wel hoe ik kom bij deze spiegel selfie op vakantie.

Waarom een spiegel selfie of vakantie?

Tja, dat is best wel een goeie vraag.. Op vakantie neem ik meestal mijn camera niet mee. Dit omdat ik op dat moment wil genieten van de vakantie en tegenwoordig heb je altijd nog je mobiele telefoon mocht er een moment zijn dat je echt heel nodig moet vastleggen. Toch had ik mijn camera dit keer mee genomen. Ik had hem eigenlijk bij me omdat ik tegenwoordig in een fotoclub zit en voor deze club krijgen we elke maand een thema. Dit maal is het thema “lijnspel”. Zoals de meeste van jullie ondertussen wel weten, ik ben een echte portret fotograaf. Dit betekent dat het thema “lijnenspel” echt onbekend terrein is. Ik dacht, laat ik mijn camera maar mee nemen voor als ik nog goeie lijnen tegen kom!

 

Indrukwekkende spiegel

Zoals iedereen, kwamen wij aan in onze hotelkamer en deden wij eerst een rondje door de kamer. In de badkamer hing een flinke uitvergroot spiegel, je weet wel zo eentje die je gebruikt om mee-eters uit te knijpen.. Hahah! Om de spiegel zat een rand met verlichting. Dit vond ik met name interessant! Ik keek in de spiegel en zag in mijn ogen blauwe vierkantjes. Dit kwam door de verlichte rand. Wouw!! Ik was helemaal onder de indruk. Wat is dit een interessant beeld.

 

Cameralens als oog

Ik heb eigenlijk alle dagen van onze vakantie hier niks mee gedaan. Tot op de laatste dag. Op de laatste dag ben ik het indrukwekkende beeld gaan vastleggen met de cameralens dienend als oog. En daar zijn deze platen uit voort gekomen! Oh ja, wat betreft de foto van het thema “lijnenspel” is ook gelukt. Alleen zullen jullie op dit resultaat nog eventjes moeten wachten tot het 21 februari is geweest. Dan hebben we weer club avond. Tot die tijd blijft deze foto nog lekker geheim. 😛

Liefs, José x

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blog