Pre-wedding sessie: Helena & Leroy

Jaaaaa! Helena en Leroy gaan trouwen! In de maand juni zal dit prachtige koppel elkaar het Ja-woord geven. Ik zal erbij zijn om deze magische dag vast te leggen. Bij elk bruidspakket bied ik een pre-wedding sessie aan. Normaal gesproken vindt dit plaats op een buitenlocatie. Helena en Leroy wilde iets origineels dus vond de pre-wedding sessie plaats in de studio!

Auto van de buurman vol geladen

Het is zondag 18 maart en ik ben bijna zo ver om naar Zwolle af te reizen. Ik heb de auto van mijn lieve buurman vol geladen. Jaaa, ik heb echt een hele fijne buurman die zo af en toe zijn auto aan mij uitleent. Nu ik weer een eigen auto heb is dit gelukkig niet meer zo vaak nodig. Toch wilde ik hem in deze blog eventjes in het zonnetje zetten! Wim, je bent echt een topper!

Thuis studio

Terug naar Helena en Leroy! Zoals ik al zei; had ik de auto vol geladen met mijn mobiele studio om naar Zwolle af te reizen. Eenmaal aangekomen werd ik verwelkomd door Leroy. Helena was net weer gekomen van haar werk en was zich nog aan het klaarmaken voor de pre-wedding fotosessie. Dit kwam mooi uit. Zo kon ik in alle rust de studio opzetten.

Rekwisieten

Een pre-wedding sessie vraagt natuurlijk om wat extra aankleding. Voor de sessie ben ik in verschillende winkels geweest om wat rekwisieten te verzorgen. Dit is voor mij echt een uitje! Lekker ongegeneerd winkelen en inspiratie opdoen. Ondertussen was Helena beneden gearriveerd. Ze vond de aankleding erg leuk en gaf aan dat zij ook nog confetti in de vorm van hartjes had liggen. Super leuk! Ook dit gebruikte we bij de pre-wedding sessie.

Eerst in gesprek

Tjonge, deze titel klink wel heel erg serieus. Voor de fotosessie ging ik eerst met het aanstaande bruidspaar in gesprek. Er zijn altijd een aantal dingen die besproken moeten worden voor de grote dag. Zo vroeg ik het stel of zij een tijdschema hadden, op welke locaties de bruiloft zal plaats vinden en gaf ik ze een aantal tips. Ik merkte dat Helena en Leroy dit erg prettig vonden.

De sessie en het eindresultaat

Het was een gezellige en liefdevolle sessie. We hebben er samen een mooie middag van gemaakt. We hebben rekwisieten gebruikt, “normale” studio portretten geschoten, gelachen, er is met kleding gewisseld en ik heb het koppel in verschillende poses gefotografeerd.

Wat voor mij de sessie extra bijzonder maakt is dat Helena en Leroy de foto’s zullen gebruiken voor de trouwkaart. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

De liefde tussen de twee spat van het scherm. Dat belooft wat voor de bruiloft aankomende zomer!

Helena & Leroy,

Bedankt dat jullie wederom voor mij gekozen hebben als jullie fotograaf! Ik zie jullie aankomende zomer!

Liefs, José

Blog