Fluffy

Ik stel aan jullie voor; mijn lieve konijn Fluffy! Ik heb al een aantal blogs geschreven over mijn privé leven. Ik wil graag dat iedereen een beeld van mij krijgt als persoon. Dit kan helpen met het fijne gevoel voor een fotosessie.

Mooiste cadeau

Op de foto’s is Fluffy nog erg klein. Ik heb Fluffy gekregen van mijn vriend Dave. Vorig jaar ging het tijdelijk wat minder met mij. Eigenlijk was Fluffy een impuls aankoop. Wel hadden we het er al heel lang over om een dier in huis te nemen. Op een dag waren wij aan het winkelen bij Tuinland. Ik loop altijd naar de huisdieren afdeling. We kwamen er achter dat deze winkel geen dieren meer in de winkel hadden.

Geen konijn?

Ik was lichterlijk teleurgesteld. Ik wilde zo graag wat lieve en schattige dieren zien. Het is natuurlijk wel veel beter dat deze dieren niet in een winkel worden verkocht. Maar toch was er teleurstelling. Helemaal toen Dave mij vertelde dat hij eigenlijk het idee had om een konijn voor mij te kopen.. Had ik Dave eindelijk zover? Is hij eindelijk aanboord?

Voorbestemd

Ik liet dit moment mij niet ontglippen. Dagen, maanden, jaren heb ik gezeurd om een huisdier en dit is het moment. Ik wist dat er bij een dierenwinkel in Wezep nog steeds knaagdieren en konijnen worden verkocht. Ik stelde voor aan Dave om daar heen te gaan. Daar zagen we onze Fluffy! Het was liefde op het eerste gezicht.

In de dierenwinkel

Onze lieve Fluffy, de keuze was makkelijk gemaakt. Hij zat alleen in een bak en huppelde nieuwsgierig rond. Met zijn mooie flaporen en zijn lieve snuitje presenteerde hij zichzelf aan ons. Ik was opslag verliefd. Alle benodigdheden werden aangeschaft en we namen onze kleine dondersteen mee naar huis.

Dierenvrienden

We zijn ontzettend gelukkig met onze dondersteen. Zoals de meesten wel weten zijn Dave en ik echte dierenvrienden. Dave is opgegroeid met honden en ratjes. En ik heb in het verleden cavia’s gehad, pas veel op honden van familie en vrienden en als ik bij mijn ouders ben loop ik graag even langs bij de ezels om heerlijk met ze te knuffelen. Inmiddels hebben we ook gezinsuitbreiding en heeft Fluffy er twee adoptie broertjes bij. Dit zijn twee cavia’s genaamd Knabbel en Babbel. We hebben deze twee wat oudere cavia’s overgenomen. En voor nu is ons gezinnetje compleet!

Vrij leven

Fluffy gaat ontzettend lief met de cavia’s om. Ookal is Fluffy een stuk jonger, gedraagt hij zich echt als een grote broer. De dieren hebben een vrij leven. Knabbel en Babbel laat ik elke dag een aantal uurtjes vrij rondlopen en Fluffy loopt eigenlijk de hele dag vrij in huis rond. Hij is zindelijk, gelukkig!

Inmiddels is Fluffy al erg gegroeid. Het is een dwergkonijn dit betekent dat hij niet veel groter zal worden dan hij nu is.

Als je mijn Facebookpagina volgt zul je Fluffy zo af en toe voorbij zien komen. Hij kiest namelijk de lootjes uit bij win acties. Benieuwd? Kijk op de van Lohuizen fotografie Facebook voor oudere loot acties!

Blog