Valentijn Actie 2018

Het is weer bijna Valentijn. Op 14 februari verassen we onze geliefden vaak met een cadeautje. Op deze dag willen we onze partners graag extra in het zonnetje zetten en laten zien hoeveel we onze soulmates waarderen. Ook dit jaar heeft van Lohuizen fotografie weer een leuke valentijn actie 2018.

Een origineel cadeau

Je kunt je valentijn natuurlijk een mooi bos bloemen geven of van die heerlijke chocolaatjes. Maar ben je opzoek naar een origineel cadeau dan ben je bij van Lohuizen fotografie op het goede adres! Geef naast de mooie bos bloemen of de chocolaatjes een fotosessie cadeau.

Wat houd de Valentijn Actie 2018 in?

  • Een fotosessie voor 2 personen
  • Nu van € 60,- voor € 50,-
  • Een studiosessie of een sessie op een mooie buitenlocatie naar keuze
  • Jullie ontvangen 15 hoge resolutie foto’s van de sessie digitaal
  • Ik voer op de gekozen 15 foto’s professionele na bewerking
  • De verzendkosten van de cadeaubon zitten bij de prijs in
  • Eventuele reiskosten zitten ook bij de prijs in

Cadeaubon:

Bestel voor 10 februari een Valentijn Actie 2018 cadeaubon bij van Lohuizen fotografie. De cadeaubon is een jaar geldig en kan dus worden verzegelt tussen 14 februari 2018 en 14 februari 2019. Zo hebben jullie ruim de tijd om te kijken wat voor een soort fotosessie jullie willen.

Geen Cadeaubon, wel een afspraak maken:

Deze actie heet natuurlijk “Valentijn Actie 2018”. Ik besef dat er ook mensen zijn die denken, een fotosessie voor 2 personen dat wil ik ook graag voor die prijs. Daarom vind ik dat je ook een afspraak kunt maken tot 10 februari voor een duosessie. Oftewel, een vriendinnensessie, vriendensessie, mamma&dochter noem maar op dit kan allemaal met deze actie!

PS: Ben je nog opzoek naar een leuke valentijnskaart? Bij De Huiskamer van Wezep kunt u mijn zelfgemaakte valentijnskaarten vinden!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blog